Rijbewijs Vrachtauto (C)

De kortste route richting rijbewijs

035 - 6997900

    
 code95


Rijbewijs vrachtwagen (C

Degene die een vrachtauto wil besturen waarvan de toegestane maximale massa
(het ledig gewicht vermeerderd met het laadvermogen) meer bedraagt dan 3500 KG maar minder dan 7500 KG dient in het bezit te zijn van het rijbewijs C1 bij meer dan 7500KG   dient u in het bezit te zijn van het rijbewijs C.

Het theoriegedeelte
U mag alléén deelnemen aan het praktijkexamen voor de vrachtauto indien u in het bezit bent van het rijbewijs B en de theoriecertificaten RV1 en V2C. Voor meer informatie over de benodigde theoriecertificaten verwijzen wij u graag naar de speciale theoriebijlage.

Het examen
Wij streven ernaar om de laatste praktijkles zoveel mogelijk aan te laten sluiten op het examen. Tijdens het examen zal uw rij-instructeur uiteraard meegaan. Het praktijkexamen vindt aansluitend plaats het CBR te Leusden.

De praktijkopleiding

Rijles     60 min.     65,00
Praktijkexamen       364,15
Opleidingspakket 1      
24 uur les + CBR examen    1925,35
Opleidingspakket 2      
28 uur les + CBR examen    2185,34
       
Her-examen Praktische toets        42,75
       
RV1 examen verkeer en techniek
    49,15
V2C examen administratie     49,15
V3C examen        53,40
       
Theorie boeken RV1 verkeer en techniek
   
Theorie boeken V2C administratie en documenten
   
Theorie boeken V3C vakbewkaamheid     
  totaalpakket*  184,00


*Het totaalpakket is inclusief de boeken
voor alle drie de onderdelen en
28 uur internet training.

Alle bovengenoemde prijzen zijn Exclusief Btw.

 

Wat doet SOOB?
De sociale partners in het beroepsgoederenvervoer over de weg beschikken over een opleidings- en ontwikkelingsfonds genaamd SOOB (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen), waarmee zij het opleiden en ontwikkelen van mensen binnen de branche kunnen stimuleren. Dit gebeurt door een bijdrage op het lesgeld.

Heeft u recht op de SOOB-bijdrage en loonsuppletie?
Als uw bedrijf valt onder de 'CAO van het beroepsgoederenvervoer over de weg en mobiele kranen' en uw bedrijf draagt af aan het SOOB-fonds voor de medewerkers die de opleidingen volgen, dan heeft u recht op de SOOB-bijdrage.

JAN TER BEEK: SOOB-gecertificeerde opleider Transport en Logistiek!

Vanaf september 2011 is Verkeersopleidingen Jan ter Beek een SOOB-gecertificeerde opleider transport en logistiek. Dit houdt in dat wij voor bedrijven die de SOOB-premie afdragen de subsidie kunnen aanvragen.

Kosten toelichting
Op alle opleidingen en trainingen van Verkeersopleiding Jan ter Beek BV zijn de Algemene Voorwaarden van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV van toepassing. Tekst- en prijswijzigen zijn ondervoorbehoud.